- NEWS -

Njoftim!

Në festimet e Ditës Kombëtare të Shqipërisë në Expo Milano 2015, nesër më dt 19 Tetor 2015, ju njoftojmë se sipas konfirmimeve dhe rezervimeve te kryera paraprakisht, shperndarja e badge-ve dhe biletave do te realizohet ne hyrjen Triulza prane RHO FIERA EXPO. Hyrja e dedikuar nën titullin...

Invitation! Celebrate with us the Nationa Day of Albania at Expo Milan 2015

To discover our culture, tradition and folklore, we are grateful to invite you to join the National Day of Albania On Monday, October 19th 2015. With the honored presence of Minister of Economic...

Njoftim!

Miq të Pavionit Shqiptar në Expo Milano! Ditën e hënë më datë 19 Tetor 2015 do të kremtohet Dita Kombëtare e Shqipërisë në EXPO. Në këtë ditë të vecantë për ne, janë parashikuar...

Promotion of Albanian traditional and autochthonous cooking and sustainable rural tourism

Traditional cooking and sustainable tourism are the protagonists at EXPO 2015, at the Albanian Pavilion. The event, scheduled on September 11, from 7.30 pm to 9 pm, will be the opportunity to promote local...

Herbs and Wild Fruits

The Albanian Pavilion is pleased to inform you that on Thursday, September 10th, from 19:30 to 21:00, the event "Herbs and wild fruits" will take place at the stage of the Bio-Mediterranean Cluster, outlining...

“Food for Spirit”

On Tuesday, September 1st, 80 countries and representatives of the world’s principal religions met on the stage of the Expo 2015 Milano for the first time to bless the food as nutrition for the soul...

ENJOY THE EXPERIENCE OF EXPO MILANO 2015