Njoftim!

Në festimet e Ditës Kombëtare të Shqipërisë në Expo Milano 2015, nesër më dt 19 Tetor 2015, ju njoftojmë se sipas konfirmimeve dhe rezervimeve te kryera paraprakisht, shperndarja e badge-ve dhe biletave do te realizohet ne hyrjen Triulza prane RHO FIERA EXPO. Hyrja e dedikuar nën titullin "Albania ND", do të jetë e aksesueshme në orën 9:30 me ndihmën e stafit asistues që do t'ju mundësojë badge-n ose bileten hyrëse.

NEWS >>

ENJOY THE EXPERIENCE OF EXPO MILANO 2015